Zolang ik mij kan herinneren ben ik gegrepen door groei en ontwikkeling van mensen. Wat ik daarover heb geleerd, is dat groei en ontwikkeling belangrijk zijn, maar nog veel belangrijker is dat je groeit en ontwikkelt op een manier die bij je past. Ik heb heel bewust gekozen om mensen te begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Een belangrijke drijfveer voor mij is dat ik wil werken vanuit aandacht en verbondenheid. Dat is in een maatschappij die bol staat van verandering best een uitdaging. Ik ervaar echter keer op keer als ik een team begeleid of iemand coach, hoe waardevol het is om de tijd te nemen voor reflectie en voor elkaar.

Nadat ik in 2004 onderdeel ging uitmaken van een veranderteam bij de Rijksoverheid, ben ik mij gaan verdiepen in de relatie tussen persoon, rol en organisatie. Bij de Rijksoverheid heb ik mij als organisatieadviseur, coach en leidinggevende vooral bezig gehouden met het leren en ontwikkelen van individuen, teams en organisaties. In 2014 heb ik besloten om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. De eerste drie jaar heb ik dat gedaan als mede-eigenaar van TA academie in bedrijf. Eind 2017 heb ik besloten om geheel zelfstandig te gaan werken. 

Ik werk continue aan mijn eigen ontwikkeling door supervisie, trainingen en opleidingen. Naast diverse korte opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd, ben ik sinds 2004 Insights Discovery┬« practitioner. In 2007 heb ik de practitioneropleiding gevolgd in Neuro Lingu├»stisch Programmeren (NLP) bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Vanaf 2009 ben ik meerjarig geschoold in het werken met Transactionele Analyse (TA) bij de TA academie. Bij het Tavistock Institute heb ik in 2017 de practitioneropleiding Consulting & Change afgerond.